Register your email address here to receive news updates from Consult Group

Sejarah

 

Consult Group ditubuhkan pada tahun 1998 oleh dua Eksekutif yang berniat dari awal untuk mewujudkan satu jenama yang kukuh dan memancarkan kualiti dan perkhidmatan yang disampaikan dengan profesionalisme, semangat dan komitmen kepada pelanggan-pelanggan kami di seluruh rantau Asia.

 

Bermula sejak bertahun-tahun kami telah berkembang dengan mantap dan perunding kami telah membangunkan pengalaman pakar dalam sektor industri teras kami bersama-sama dengan semangat dan keyakinan untuk melebihi jangkaan pelanggan dan calon-calon yang konsisten. Kami beroperasi dengan kejujuran, integriti dan semangat. Ia memberikan semua pelanggan-pelanggan kami perkhidmatan yang benar-benar cemerlang.

 

Hari ini, Consult Group terkenal kerana mempelopori piawaian yang perlu dicontohi. Kami sering ditiru tetapi tidak pernah dipadankan. Semua pelanggan adalah unik dan mempunyai keperluan yang berbeza. Oleh itu kami mencipta penyelesaian pengambilan yg diminta dahulu bagi mereka dengan usaha kami untuk mencapai kecemerlangan pelanggan dan rangkaian berkembang pengambilan, calon-calon. Pelanggan perlu yakin bahawa mereka akan menerima perkhidmatan profesional dan berdedikasi hari ini dan akan datang.

 

Consult Group membawa kembali unsur-unsur utama yang menjadikan perkongsian perniagaan berjaya pada jangka panjang. Kami mendengar, dan perniagaan kami membawa kepada kejujuran dan ketelusan. Pendekatan kami adalah proaktif dan kami berbangga pada tahap perkhidmatan kami dan program penjagaan pelanggan / calon kita.

 

Walaupun kami telah berkembang menjadi sebuah organisasi yang besar dengan kehadiran yang dominan di rantau ini, falsafah kami tetap sama;

 

"Kami tidak mahu menjadi perunding pengambilan terbesar di Asia, Kami hanya mahu menjadi yang terbaik".