Register your email address here to receive news updates from Consult Group

Tentang Kami

Consult Group adalah pakar pengambilan Kumpulan Professional untuk jawatan kekal dan interim bagi syarikat-syarikat di Asia Pasifik.

Kami memberikan pelbagai perkhidmatan dari industri Kewangan dan Perbankan, Dagangan Komuditi, Kejuruteraan & Sumber, Barangan Pengguna Bergerak Pantas, dan Minyak & Gas.

Kami merekrut di peringkat pertengahan, kanan dan eksekutif yang membolehkan pelanggan kami memaksimumkan usaha komersial mereka dengan menarik dan mencari individu yang paling layak.

Consult Group mempunyai reputasi yang mampu untuk memberikan yang terbaik bagi perkerjaan yang sukar dan menyampaikan kemahiran perkhidmatan pengurusan yang membolehkan pelanggan kami memaksimumkan potensi modal insan mereka.

Sama ada mencari individu utama, satu pasukan atau anda memerlukan kakitangan sepenuhnye untuk projek baru atau kemudahan, Consult Group boleh menawarkan penyelesaian pengambilan yang bersesuaian - dari tugasan carian tunggal bagi Proses Pengambilan Komprehensif  perkhidmatan luar.

Penyelesaian pengurusan bakat kami juga termasuk Perkhidmatan Gaji, Pemetaan Bakat, Penilaian, dan Perkhidmatan Penempatan Luar.

"Asia merupakan Perkhidmatan Pengambilan Pekerja yang paling baik dan berpengalaman"

Maklumat Tambahan

Kerja Dalam Perkongsian

Apabila pengambilan bagi mana-mana aspek pengurusan modal insan, ia adalah penting untuk mewujudkan "modus operandi" dengan Perunding Consult Group anda.

Mewujudkan satu keperluan yang jelas dan dipersetujui dan keperluan tertentu

Satu spesifikasi kedudukan yang menyeluruh adalah penting untuk setiap tugasan. Perunding kami mahu mengetahui segala-galanya tentang peranan, bukan hanya tugas dan tanggungjawab. Selain itu, gambaran yang lengkap bagaimana kedudukan mengintegrasikan dalam organisasi anda adalah penting untuk kejayaan. (More)

Sejarah

Consult Group ditubuhkan pada tahun 1998 oleh dua Eksekutif yang berniat dari awal untuk mewujudkan satu jenama yang kukuh dan memancarkan kualiti dan perkhidmatan yang disampaikan dengan profesionalisme, semangat dan komitmen kepada pelanggan-pelanggan kami di seluruh rantau Asia.

Bermula sejak bertahun-tahun kami telah berkembang dengan mantap dan perunding kami telah membangunkan pengalaman pakar dalam sektor industri teras kami bersama-sama dengan semangat dan keyakinan untuk melebihi jangkaan pelanggan dan calon-calon yang konsisten. Kami beroperasi dengan kejujuran, integriti dan semangat. (More)

Peluang Samarata & Kepelbagaian

Di Consult Group, Kepelbagaian & Peluang bermaksud memahami dan mencerminkan masyarakat di mana kami beroperasi, membina kesetiaan dengan rakan sekerja, calon-calon dan pelanggan.

Perbezaan seperti umur, jantina, etnik, penampilan fizikal, agama, pendidikan dan kepercayaan bernilai dan semua orang mempunyai peluang untuk menyumbang dan memenuhi potensi mereka.

Menghormati orang adalah nilai utama dalam pendekatan kami dan matlamat kami adalah untuk kedua-dua mewujudkan dan.   (More)

Kerjaya @ ConsultGroup

At Consult Group, quality comes through dynamic teamwork.

WDi Consult Group, kualiti terhasil melalui kerja kumpulan yang dinamik. Kami memberi perbezaan yang ketara di dalam dunia pengambilan profesional dengan melibatkan kakitangan terbaik untuk memberi perkhidmatan dan calon yang terbaik, serta bekerjasama untuk mencapai keputusan tertinggi.

Kami berbangga dengan reputasi kami. Jika anda mencari sesuatu yang dinamik, syarikat professional yang mengiktiraf kunci kepada kejayaan adalah melalui latihan, pembangunan, motivasi dan memajukan kakitangan.   (More)

Tanggungjawab & Sosial Komuniti

At Consult Group, Corporate Social Responsibility (CSR) is central to our core values. We conduct our business in an ethical and responsible way. We’ve invested in a number of initiatives to maintain our strong CSR position for the future. (More)

Back to Top